Advertisement

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα - Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... - Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας στις ψυχαγωγικές εκπομπές του νίκου μουτσινά για την παρέα και καλό μεσημεράκι από το 2018 μέχρι σήμερα.

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα - Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... - Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας στις ψυχαγωγικές εκπομπές του νίκου μουτσινά για την παρέα και καλό μεσημεράκι από το 2018 μέχρι σήμερα.. Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! «αμάρτησε μαζί μου και έλα…» ακουγόταν στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» του σκαϊ το μεσημέρι της τρίτης, και η βάνια… ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε ξεχνώντας ότι φορούσε φόρεμα. Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Ξέχασα ότι φορούσα φούστα, φοράω και καλσόν», είπε χαμογελώντας η βάνια, ενώ ο νίκος μουτσινάς συμπλήρωσε: Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν… ο νίκος μουτσινάς έγινε βάνια και η βάνια νίκος μουτσινάς… το κοινό στο πλατό ζητωκραύγαζε και οι τηλεθεατές απόλαυσαν το. Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα! Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00. Η εκπομπή του νίκου μουτσινά έριξε αυλαία για καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν επιστρέφει δυναμικά, μέσα από τη συχνότητα του σκαι.

Νίκος Μουτσινάς: Η Βάνια μπήκε στο πλατό και έμειναν όλοι ...
Νίκος Μουτσινάς: Η Βάνια μπήκε στο πλατό και έμειναν όλοι ... from www.zappit.gr
Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (26/11) σατίρισε το ριάλιτι μοντέλων του star, greece's next top model! Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! Η βάνια φίλησε τον σύντροφό της, όπως η μενεγάκη τον παντζόπουλο. Η destiny εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό και ο νίκος μουτσινάς πάγωσε βλέποντάς την. Ο παρουσιαστής δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην. Ευχηθείτε καλό βράδυ στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πρωτότυπες ευχές και στιχάκια για καληνύχτα! Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40.

Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision.

Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι: Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην εκπομπή. Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Ότι καλό έφερε η σημερινή ημέρα, αύριο εύχομαι να γίνει καλύτερο! Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Ο παρουσιαστής δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει.

Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της! «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). «αμάρτησε μαζί μου και έλα…» ακουγόταν στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» του σκαϊ το μεσημέρι της τρίτης, και η βάνια… ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε ξεχνώντας ότι φορούσε φόρεμα.

Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ...
Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... from www.thetoc.gr
Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν… ο νίκος μουτσινάς έγινε βάνια και η βάνια νίκος μουτσινάς… το κοινό στο πλατό ζητωκραύγαζε και οι τηλεθεατές απόλαυσαν το. «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. «αμάρτησε μαζί μου και έλα…» ακουγόταν στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» του σκαϊ το μεσημέρι της τρίτης, και η βάνια… ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε ξεχνώντας ότι φορούσε φόρεμα. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός.

Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο!

Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της! Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. #καλο_μεσημερακι⚫ ότι θέλεις για το σπίτι σου θα το βρεις εδώ. Η βάνια φίλησε τον σύντροφό της, όπως η μενεγάκη τον παντζόπουλο. Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Την βάνια, που υποδύεται εκπληκτικά στο «καλό μεσημεράκι» η ματίνα νικολάου. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Η «βάνια» για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην εκπομπή του νίκου μουτσινά. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών.

Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα.

Καλό Μεσημεράκι: Η ανάρτηση της "Βάνιας" για την επιστροφή ...
Καλό Μεσημεράκι: Η ανάρτηση της "Βάνιας" για την επιστροφή ... from fthisimage.azureedge.net
Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ!

Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα.

Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι: Όλες οι ειδήσεις για καλό μεσημεράκι βάνια στο μεγαλύτερο νεανικό site. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει. Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. 10 видео 6 просмотров обновлено вчера. Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη.

Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! καλο μεσημερακι. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του!

Posting Komentar

0 Komentar